Onze 4 uur durende vaarten zijn all-in.

Bier/wijn/fris, schipper, brandstof, sluisgelden en 100% feest.

GROEPSKORTING Vanaf 35 personen € 40,- per persoon

€ 50,- pp*.
Jacuzzitoeslag voor een draaiende jacuzzi: € 150,- per vaart.
Borrelvaart-arrangement: € 15,- pp.

Bij ons borrelarrangement worden jullie gedurende de hele vaart voorzien van lekkere warme, gegrilde en koude snacks. Andere catering mogelijkheden zijn goed mogelijk. Onze kok zorgt voor huisgemaakte maaltijden en snacks waar nog lang over wordt gesproken. Want als we het doen: doen we het goed. Wat we allemaal al hebben gedaan? High Tea, Surinaams Buffet, BBQ, Wijnproeverijen, Italiaanse proeverij… en zo voorts.

Minimum groepsgrootte:
Maandag t/m Donderdag:     minimaal 10 personen
Vrijdag t/m Zondag:               minimaal 15 personen

De sloep is geschikt tot 40 personen.

Wij beschikken ook over een 28 persoons sloep zonder jacuzzi, maar beschikt wel over een toilet en audioinstallatie. Bij grote groepen kan er voor gekozen worden om met twee sloepen te gaan varen. Onderweg is de mogelijkheid om te wisselen.

* De sloep wordt niet zonder schipper verhuurd.
* Wil je de sloep gebruiken voor een groot water-evenement, feest of festival bij jou in de buurt? Wil je de vaart combineren met een andere locatie? Of heb je andere maatwerk-vragen? Overleg dan even met ons. We denken graag met je mee.
* Indien wij om veiligheidsredenen besluiten niet uit te varen (bij storm of onweer) dan ontvang je de volledige aanbetaling retour.

HUTS, leg jouw Jacuzzisloep-moment vast!

Jacuzzisloep

40 personen

Puhasloep

28 personen