Vanuit een baan in HRM en de Bouw, gooiden wij het roer om. Wij startte in 2016 PUHA. Een uitgaansgelegenheid met een capaciteit van 250 personen…..omdat wij geloven in doen wat je leuk vindt. Wij organiseren hier niet alleen de meest gekke feesten maar zijn inmiddels ook dé afhuurlocatie in de regio. Wij onderscheiden ons door samen met ons team te werken met passie en plezier en veel aandacht te geven aan thema’s zodat ieder feest uniek wordt.

Inmiddels is PUHA uitgebreid met bruincafé Tante Zwaan. Hier kun je gezellig eten en borrelen na het werk tot diep in de nacht. Hiermee hebben we de grootste én de kleinste uitgaanslocatie van Bodegraven.

We komen allebei uit een schippersfamilie en zijn opgegroeid met het water, boten, varen….we weten niet beter. Na een jaar PUHA ging het kriebelen….en zo ontstond de PUHA H2O. Een sloep met een capaciteit van 28 personen. Wat hebben we mooie feesten meegemaakt op deze sloep. Maar dat kon gekker…en zo bouwde we in 2018 samen de Jacuzzisloep. En gek werd het…we haalden landelijk nieuws met het concept en hebben enorm veel bekijks gehad tijdens de vaarten. Wij genieten enorm van de feestende groepen op onze boot! Onze café’s zijn slechts 1 minuut lopen van de kade…het feest hoeft na de vaart dus niet te stoppen.

We hebben inmiddels honderden feesten, partijen, evenementen en trouwerijen  verzorgd. Jouw feestje is dus in goede handen! En poeha….dat wordt toegevoegd aan elk feest….ben jij er klaar voor?